HODLing fører tidlig til problemer i forholdet? Redditors deler historiene sine

En bruker refererte til mannen sin som „hjernevasket“ over Bitcoin, og sa at han ødela jobben hennes ved å ta opp krypto ved markedsføringsarrangementene hennes.

Kryptoinvesteringer har angivelig vært en kilde til strid i forhold, noen ganger ført til brudd og til og med skilsmisse

I følge et Reddit-innlegg fra februar 2015 hevdet en da 28 år gammel kvinne som brukte en bortkastningskonto at hun var utrolig opprørt over mannen sin, som ikke hadde sluttet å kjøpe Bitcoin ( BTC ) siden 2013 uten å konsultere henne. Hun estimerte at han hadde kjøpt mer enn $ 22.000 i kryptoaktiva de to årene før innlegget, da prisen nådde en høyde på mer enn $ 1000, men også dyppet under $ 200.

„Jeg fortsatte å be ham om å selge ettersom prisen steg, og han lovet meg et stort år i 2014,“ sa hun. “Prisen fortsatte å synke, og han fortsatte å kjøpe mer. Han tjener mer penger enn jeg, men vi bygger en fremtid sammen, og vi har en delt bankkonto. Han fortsatte å fortelle meg at dette var for barnas høyskolefond, å kjøpe et hus osv. ”

I de tidlige dagene av Bitcoin og krypto da digitale valutaer ofte ble brukt som en løpende vits for sent på kvelden talkshows og komikere, vurderte mange i det minste å investere i teknologien økonomisk umoden. Noen mennesker gjør det fortsatt , selv med BTC-prisen på mer enn $ 50.000 igjen.

Redditor omtalte mannen sin som „hjernevasket“, og sa at han „frarøvet [henne] lykke“ og ødela jobben hennes ved å ta opp Bitcoin ved markedsføringsarrangementene.

“Etter en nylig prisulykke, kjøpte han faktisk mer ved hjelp av feriefondet vårt som jeg har spart for og planlagt. Alt borte, i Bitcoin aldri å bli sett igjen. ”

Det er uklart om paret ble sammen etter svaret fra innlegget, eller om mannen solgte noe eller hele Bitcoin for å forbedre konas økonomiske bekymringer. Brukeren sammenlignet sin ektefelle med en narkoman og vurderte å „bo på hotell i noen uker“ for å tenke på om skilsmisse var et alternativ.

Imidlertid, med fordelen av etterpåklokskap, kunne ektemannens tidlige investering lett ha betalt seg i millioner av dollar. Selv om vi antar at han kjøpte BTC etter prisstigningen til $ 1000 i november 2013, ville de 22 myntene nå være verdt mer enn $ 1 million.

Fordi historien ble lagt ut på r / relations subreddit i stedet for en pro-crypto-gruppe som r / Bitcoin eller r / cryptocurrency, oppfordret mange av Redditors brukeren til å skille økonomien hennes og vurdere skilsmisse. Få kryptoentusiaster hoppet på tråden for å kommentere, men en spådde at BTC en dag ville være „verdt formuer“ og anbefalte mannen å fortsette å HODL.

En annen historie fra en Redditor etter okseløpet i 2017 – som førte inn mange nybegynnere i kryptorommet – hevdet at kjæresten hans vurderte å bryte med ham etter „en enorm investering i kryptovalutaer.“ Imidlertid ser det ut til at digitale valutaer har spilt mindre rolle i historien hans, ettersom brukeren sa at han krasjet en bil mens han kjørte full og presset sin betydningsfulle andre til å forlate jobben.

Selv om mange kryptohandlere vet at prisen på Bitcoin og andre digitale valutaer sannsynligvis vil fortsette å være volatil, har adopsjon og investering fra store selskaper bidratt til å presse teknologien nærmere mainstream, og gjort det tilsynelatende mer ansvarlig for investorer å komme inn på handling tidligere snarere enn senere. Allerede Shark Tank-stjernen Kevin O’Leary har hevdet å ha økt sin eierandel i Bitcoin mens kapitalforvaltningsselskapet Third Point CEO Dan Loeb nylig sa at han hadde gjort et „dypt dykk i krypto.“

Comments are disabled